... bridging Norway and the Netherlands ...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontaktinformasjon

NorNed Translations

Eriksrudvegen 215

2846 Bøverbru

 

tlf. +47 41316850

   post at norned.no

www.norned.no 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

Verden blir mindre og mindre. Avstander har ikke så mye å si lenger i denne tid med Internett, satellitt og raske fly. Du har kanskje forbindelser i flere deler av verden. Da vet du også at det fortsatt finnes språk- og kulturforskjeller, og at man av og til trenger spesialister for å oppnå knirkefri kommunikasjon.

 

 

  • Hva kan NorNed Translations gjøre for deg?

 

Når man driver internasjonal forretningsvirksomhet, er det svært viktig at bedriftens presentasjon utad er feilfri og på høyt språklig nivå. NorNed Translations er en ung og fleksibel bedrift som har spesialisert seg på dette feltet.

 

 

 

  • Hvorfor velge NorNed Translations?

 

To grunner: Vi har erfaring fra mange forskjellige yrkesområder, og leverer skreddersydde oversettelser av topp kvalitet.

 

 

 

Med det mener vi at vi setter kundens behov i sentrum, og at vi legger stor vekt på kvalitet og service. Vi kan først være fornøyde med en jobb når du er det. Før vi begynner å jobbe, setter vi oss grundig inn i hva teksten dreier seg om, og skaffer oss all nødvendig bakgrunnsinformasjon.

 

Videre vil vi ha svar på følgende spørsmål: Hvem kommer til å lese denne teksten? I hvilken konkret situasjon og til hvilket formål skal den brukes? Den største tilfredsstillelsen en oversetter kan få, er nemlig når en oversettelse blir bedre enn originalteksten...

 

En stadig voksende kundekrets, som beskriver oss som nøyaktige, fleksible og service-minded, er bevis på at det er riktig å satse på kvalitet.

 

NorNed Translations er en liten og fleksibel bedrift. Det betyr at du kan forvente det lille ekstra. Lav overhead gjør det i tillegg mulig for oss å operere med svært konkurransedyktige priser.

Copyright ® 2021 norned.no  
NorNed Translations